1%

A Paulus Közösség az elmúlt 15 évben hozzávetőleg 2000 programot szervezett DiósdonBudapesten, Százhalombattán. Ott vagyunk az óvodákban, a sulikbanrendezvényeken, kínálunk sportolási és tanulási lehetőségeket, a nyári táboraink rendkívül népszerűek. A diósdi karácsonyi ünnepünket rendszerint 3-400 ember tiszteli meg részvételével. Budapesten a fiatal felnőtteket hozza össze rendszeresen a “Társas parti”, a “Nagy csoki kaland”, az “EQ napok” és az “Önindító műhely”. A programok által részt veszünk városaink mindennapjaiban, ez tesz minket egy közösséggé. 

A jövedelemadód egyházi 1 százalékának felajánlásával te is részt vehetsz a közösség működésében és tehetsz a programok megvalósulásáért.
Az egyháztörvény újabb módosítása a vallási szervezetek besorolását a társadalmi támogatottság alapján állapítja meg. Ahhoz, hogy a programjainkkal továbbra is közöttetek lehessünk, átlagosan minimum 1000 fő jövedelemadója egyházi 1 százalékának felajánlására van szükség. 

Így is tehetsz a Paulus Mozgalomért: rendelkezz személyi jövedelemadód 1+1 százalékáról!

 

Egyházi 1%

Paulus Evangéliumi Közösség technikai szám: 1555

Civil 1%

Paulus Alapítvány adószám: 18696413-1-13

Az előre kitöltött rendelkező nyilatkozatok letölthetőek .pdf formátumban:
Figyelem! Ha szeretnél rendelkezni, akkor vállaljuk, hogy eljuttatjuk a rendelkezésed a NAV-hoz postai úton a postaköltséget átvállalva.  Ehhez a lenti email címre várjuk az adataidat  (név, lakcím, adóazonosító jel, email cím). 

Köszönjük, hogy rendelkezéseddel a Paulus közösségeit támogatod!

 

Videós bemutatkozónk: