Rólunk

Közösség Krisztussal, közösség egymással…

Örömmel üdvözlünk a honlapunkon!

Őszintén reméljük, a segítségedre szolgálnak majd a weboldalunkon található tartalmak. Böngészd bátran, tudj meg rólunk minél többet.

Ha személyesen is szeretnél velünk találkozni, szívesen látunk különböző programjainkon, alkalmainkon, valamelyik közösségünk vasárnapi istentiszteletén. Ezekről további infókat a gyülekezeteink honlapján és Facebook oldalán találsz.

Néhány szó magunkról:

A Paulus Evangéliumi Közösség egy olyan keresztyén felekezet, mely elkötelezett új gyülekezetek plántálása, ill. a meglévő gyülekezetek egészséges és biblikus építése, szolgálata mellett. Közösségeink célja felmutatni Istenre, miközben aktívan szolgálják helyi környezetüket azáltal, hogy szóban és tettekben is megélik Jézus Krisztusba vetett élő hitüket.

Protestáns evangéliumi hitvallás jellemző a teológiánkra, gyakorlatunk és stílusunk – a bibliai kereteken belül – közvetlen, korunk embertársait természetesen megszólító.

Hisszük, hogy Isten nem csak „vasárnapi kereszténységre” hív minket, hanem az egész életünkre hatással akar lenni. Ezért fontos számunkra, hogy közösségben legyünk Istennel, de egymással is – és nem csak vasárnap. Mivel ez az Istennel való kapcsolat nem csak egy korosztály vagy társadalmi réteg kiváltsága, közösségeink szívesen látnak kicsiket és nagyokat, fiatalokat és kevésbé fiatalokat, függetlenül attól, hogy milyen háttérből jönnek. Jellemző a Paulus közösségekre, hogy sokan nem keresztyén családból, nem vallásos háttérből jöttek, de természetesen vannak olyanok is, akik valamelyik nagyobb, ismertebb felekezetben nőttek fel. Gyülekezeteink nyitottak.

Kedves látogató, amennyiben gyülekezetbe járó, hívő keresztény vagy, úgy arra bátorítunk, hogy erősítsd tovább saját, meglévő közösségedet. Nem szándékozunk senkit elhívni keresztény közösségéből. Amennyiben viszont nem tartozol egyetlen biblikus (Krisztus-, és Ige központú) közösséghez sem, bátorítunk, keress magadnak egyet, ahol Krisztust követik.

Ha egy Paulus közösséget választasz, örömmel látunk!

Ha az Istennel való kapcsolat, ha a mindennapokban is megélt hit, ha az egész életet átható keresztyénség iránt érdeklődsz, bátran keress meg minket valamelyik elérhetőségünkön. Nagyon örülnénk, ha nálunk, valamelyik gyülekezetünkben találnál Istenre. Jézus vár rád, fontos vagy neki, és mivel neki fontos vagy – fontos vagy nekünk is!

Mottónk:
Közösség Krisztussal, közösség egymással!